BEBIO natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen

Wie is BEBIO?

BEBIO is een Belgisch merk dat natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s, kinderen en hun ouders maakt. Onze producten worden ontwikkeld met respect voor mens en milieu, in de breedste zin van het woord. Ons doel: gezonde, leuke en betaalbare producten produceren die beschikbaar zijn voor iedereen.

Het hoofdkantoor van BEBIO bevindt zich in Baillonville. Het BEBIO-team bestaat uit een groep gepassioneerde mensen met uiteenlopende achtergronden en interesses die zich elke dag inzetten om producten te ontwikkelen die niet alleen goed zijn voor de mensen die ze gebruiken, maar ook voor onze planeet. Bij het selecteren van onze ingrediënten staat respect voor de natuur centraal.

Alle leden van het BEBIO-team zijn helemaal in touch met hun inner child om met een dosis eerlijkheid en positiviteit de waarden van BEBIO uit te dragen.
 

Wat is de missie van BEBIO?

Deel uitmaken van jouw familie

We willen met onze BEBIO-producten graag op een speelse manier deel uitmaken van de verzorgingsrituelen van baby’s en kinderen. Pépé het aapje maakt vrolijke muziek, Didi de walvis is een leuk speelkameraadje in de douche en Mimi de kat knuffelt de kleintjes terwijl ze verzorgd worden. Dagelijkse hygiëne op kindermaat, zonder stress.

Mooie en betaalbare producten produceren

Om een nieuw product te ontwikkelen gaan we niet over een nacht ijs. We nemen uitgebreid de tijd om alle opties te evalueren. We kiezen voor natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor gebruik op de gevoelige babyhuid en gaan op zoek naar oplossingen met respect voor onze omgeving. Maar onze belangrijkste doelstelling blijft biologische producten maken die geen grote hap uit je gezinsbudget nemen.

Lief zijn voor onze kindjes en onze planeet

Ecologie staat centraal bij de lancering van een nieuw product. Daarom blijven we zoeken naar nieuwe manieren om het ontwerp- en productieproces te optimaliseren. Een uitdaging die we met veel plezier aangaan. Daarnaast kiezen we ook heel bewust voor transparantie en moedigen we dialoog met BEBIO-ouders aan. Op die manier kunnen we streven naar producten die goed zijn voor het welzijn van onze kinderen en de natuur.

Producten die doen glimlachen

BEBIO is de beste vriend van families die duurzaam willen leven en bewust consumeren. We brengen vrolijkheid in je badkamer met gekleurde verpakkingen vol grappige diertjes. Natuurlijke producten voor kinderen hoeven er niet serieus uit te zien. Bekijk de wereld eens door de ogen van een kind.
 

Wat zijn de waarden van BEBIO?

BEBIO? BE FUN!

Begin de dag met een glimlach. BEBIO kiest voor een speelse aanpak bij het maken producten. Didi de walvis komt vrolijk voorbij gezwommen en Mimi de kat ligt tevreden te spinnen. We halen de inspiratie voor onze producten uit de onuitputtelijke verbeelding van een kind. Naast een stevige portie fun hebben onze producten geen ingewikkelde instructies en zijn ze makkelijk in gebruik.

BEBIO? BE GOOD!

Ons aapje Pépé is soms een beetje een deugniet, maar wij nemen de oorsprong van onze ingrediënten heel serieus. Voor onze natuurlijke verzorging kiezen we enkel voor duurzame en biologische ingrediënten. We willen graag het welzijn van jouw gezin garanderen. Het verbeteren van onze producten en de dialoog met onze klanten is daarom erg belangrijk.

BEBIO? BE SINCERE!

Rome is niet op één dag gebouwd. We streven naar perfectie maar zijn ook eerlijk over fouten, moeilijkheden en tekortkomingen. We streven naar open communicatie met wederzijds respect. We zijn oprecht en proberen ethisch verantwoorde beslissingen te nemen. Vertrouwen moet je verdienen, daar zijn we ons heel bewust van. En die uitdaging gaan we met plezier aan.